Låssmed i Ystad

Låssmed i Ystad

Hej på er!

Det är redan fredag och då är tanken att man ska vara glad och laddad inför helgen, men i dagsläget är det väldigt svårt att hitta någon glädje. Jag lyckades med det härliga konststycket att låsa ut mig själv, så nu sitter jag här på trappen och väntar på en låssmed. Av någon konstig anledning så har jag en dörr som alltid låser sig själv när man stänger den, det inte en alls dum tanke egentligen eftersom att jag är väldigt glömsk och då är det lätt hänt att man kanske glömmer låsa. Vad som däremot är dumt är att jag några gånger har glömt nyckeln innan jag stänger dörren. Utöver att jag måste vänta på en låssmed som gör att jag kommer sent till jobbet så är livet väldigt bra, men den lilla detaljen väger just nu lite mer än tanken av fredag. I eftermiddag ska vi ut och käka med jobbet om jag nu hinner bli klar med mina arbetsuppgifter, förhoppningsvis är det en skicklig låssmed som kommer hit snart så att jag kan ta bilen in till Ystad så fort som möjligt.

Jag hoppas verkligen att alla mina följare har en bättre start på fredagen än vad jag har fått, men efter regn kommer solsken som man brukar säga och vem vet turen kanske vänder under dagen. I helgen ska jag åka in till Ystad för att kolla när brorsan spelar fotbollsmatch, jag får inte vara med på grund av mitt dåliga knä. Men jag brukar agera lite coach vid sidlinjen och tanken är att jag inför nästa säsong ska bli en del av tränarstaben. Det känns som att karriär som fotbollsspelare är över, men det innebär att en ny dörr som tränare kan öppnas. Nu ser det ut som att en det kommer en bil här på gatan, kan jag ha sån tur att det är en låssmed? Vi hörs


Kommentarer är stängda.